torstai 29. maaliskuuta 2012

The Shops

Eilen oli kaunis aurinkoinen päivä. Koska olin asioita hoitamassa kaupungilla päätin tehdä samalla pienen kauppakierroksen -siis näin naisten tyyliin.

Alla kuvia keskustan alueella sijaitsevista kaupoista vaikkapa vinkiksi viikonloppumatkaajille. En ole pitkään aikaan käynyt Helsingissä ostoksilla mutta yritin valita hieman spesiaalimpaa kuin H&M ja Zara. Jos kiinnostaa high sreet-kaupat kiinnostavat, ne löytyvät pääostoskadulta Strøgetiltä.
Olkaa hyvät, tässä teille juosten kustu tarkkaan valikoitu kokoelma meidän kaupungin butiikkeja.

Birger Christensen/Lanvin & Cartier

Birger Cristensen on pieni mutta iäkäs muotitavaratalo. Heiltä löytyy mm. seuraavia merkkejä: Givenchy, Alexander Wang, Stella McCartney, Miu Miu, James Perse, Current/Elliot, Martin Margiela Tom Ford sekä heidän oma tuotemerkkinsä -lähinnä turkistuotteita. Lisäksi heillä liikkeen yhteydessa Lanvin shop-in-shop.

Birger Christensen, Østergade 38, 1100 København K

Cartier -need I say more?

Hvelplund, Østergade 15, 1100 København K

Marc by Marc Jacobs

Täältä löytyy värikkäitä vaatteita, kenkiä, printti t-paitoja, kauniita laukkuja sekä koruja ja kaikenlaista pientä kivaa esimerkiksi avaimenperiä.
Marc by Marc Jacobs, Christian Ix's Gade 3  1111 København


Christian Louboutin

Täältä löytyy monen naisen kenkätaivas. Olen itse käynyt vain kerran liikkeessä. Peruspiikkarit houkuttelevat kovasti mutta valtaosa kausituotteista menee hieman yli minun ymmärryksen.
Cristian Louboutin, Grønnegade 6, 1107 København
 Gucci

 Täältä löytyy kaikki mahdollinen naisille ja miehille -sekä lapsille. Jos minulla olisi rajaton budjetti niin tulisi varmasti vierailtua paljonkin. Ihanan naisellisia vaatteita, kenkiä ja laukkuja -aurinkolaseista puhumattakaan!
Gucci, Østergade 46,  1100 København


 Bottega Veneta

Vaatteita, kenkiä ja ennen kaikkea superkauniita italialaisia nahkalaukkuja. Bottega Venetan intrecciato-punotut käsilaukut ovat klassikoita jotka ovat tulleet jäädäkseen.
Bottega Veneta, Ny Østergade 1  1101 København Kassandra

Kassandra on ihana pieni putiikki hiljaisemmalla sivukadulla. Valikoimissa on uskomattoman kauniita kenkiä ja laukkuja. Muutama merkki mainitakseni YSL, Chloé, Stella McCartney ja Céline.
Kassandra, Grønnegade 27, 1107 København

 
another Nué

Toinen putiikki mistä löytyy useita eri brandeja saman katon alla. Valikoimassa on ainakin Acne, Isabel Marant ja Alexander Wang.
another nué, Krystalgade 3, 1172 København K


 
 Agent Provocateur

Seksikkäät kalsarit.
Agent Provocateur, Pilestræde 6, 1112 KøbenhavnJa sitten erityismaininnan ansaitsee joukko tanskalaisen designin  lippulaivoja. Ohessa ei tietyskään ole kaikki maininnan arvoiset tanskalaissuunnittelijat mutta osa kuitenkin.

 

Designers Remix

Designers Remix, pilestræde 8D, 1112 København

 

 

Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen, Pilestræde 16, 1112 København K

 
 Ganni

Ganni, Frederiksholms Kanal 4 Baghuset 1220 København


Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøøe, Pilestræde 8C, 1112 Copenhagen KToivottavasti tästä postauksesta on edes yhdelle lukijalle hyötyä, sen verran aikaa aloittelijalla tähän vierähti!

Ihanaa päivää kaikille!

Above you can see a small collecton of different shops we  have in Copenhagen. Some of them are my personal favourites and some I've chosen just to show how wide range of shops we have aside all the classic high street shops and Louis Vuitton and Mulberry -which you can find in almost every capital city in the world. Danes are very much into fashion and their own personal look and thankfully there is a lot to choose from. Have a great day everybody!2 kommenttia: