tiistai 27. maaliskuuta 2012

Colour Therapy

Innostuin taas pitkästä aikaa laittamaan kynsiä. Sekoan Innostun aika-ajoin ihanan värisistä kynsilakoista ja haalin niitä roppakaupalla kaappiin kyllästyäkseni taas muutaman viikon päästä jatkuvaan lakkaamiseen ja viilailuun.




Kynsilakanpoistoaineista ehdoton suosikki on Chanelin. Asetonia sisältävä lakanpoistoaine tuoksuu hieman ruusulle ja lakka lähtee vaivattomasti pois. Tuotteet ilman asetonia ovat varmasti hellävaraisempia mutta olen liian kärsimätön liuottamaan lakkaa pidempään kuin minuutin. Monet kokeilemistani aineista jättää myös sormet tahmaisiksi.


Lakat Mavala ja Chanel, vanhan naisen kädet omasta takaa

Tänään pääsi ensi kertaa kokeiluun herkullisen värinen Mavalan lakka sävyssä Lisboa.
Ihastuin ystävättäreni mattapintaiseen päällyslakkaan loppuvuodesta ja ja minun oli pakko saada samanlainen. Monista  kimaltelevista lakoista tulee todella upeita mattalakalla, me like!



2 kommenttia:

  1. Kynsilakat on ihania, ärsyttää vaan kun eivät kestä riittävän pitkään! Mun piti hamstraa tax freesta Chanelin kynsilakkoja, mutta sairastuin paluumatkalla, eikä kuumeen ollessa pahimmillaan ollut ollenkaan fiilistä kävellä mihinkään...:( Enpä muistanutkaan tollaista mattalakkaa...?!

    http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kyllästyn aina parin viikon jälkeen jatkuvaan lakkailuun. Ostolakossa-blogin Virve kehui kovasti Essien mattalakkaa, suunnitelmissa on kokeilla sitä seuraavaksi.

      Poista