lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kenkien viemää

Meillä päin alkaa jo kevät olla tuloillaan. Eilen taidettiin päästä 15 lämpöasteeseen! Pian saa laittaa talvikengät- ja takit piiloon syksyyn asti. Tein pientä inventaaria omalla kenkäosastollani ja tein "löytöjä" tätä kevättä ajatellen...


Kengät: Camilla Skovgaard, Roberto Festa & Topshop

Harmaat nupukkinahkaiset Camilla Skovgaardin kengät olivat rakkautta ensisilmäyksellä. Suunnittelijan tunnusomaiset saw-pohjat ja ihanat ketjuremmit päällä. Jostain olen käyttänyt näitä aika varovaisesti vaikka kaunottaret ovatkin kaapissani austaneet pari vuotta. Tänä keväänä asiaan tulee muutos. Tiedä vaikka pääsisivät toimistollekin työasua piristämään.

Hieman vastaavanlainen kohtalo on ollut hennon vaaleanpunaisilla Topshopin sandaaleilla. Ostin ne pari vuotta sitten kovimman clogs-huuman aikaan koska puisten työkenkien sijaan ne näyttivät mielestäni siroille ja kauniille. Tänä keväänä pastellit tuntuvat taas olevan in joten sandaalit saavat varmasti uuden elämän!

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä on tuoreempi, viime syksynä tehty löytö. Näitä nude-korkokenkiä on käytetty tasan kerran, rakkaan ystävän syyshäissä. Kunhan ilmat lämpenevät sen verran että sukkahousuja enää tarvise niin nämä tulevat varmasti ahkeraan käyttöön.

Sitten hieman surullisimpiin löytöihin...
Ballerinat: Givenchy


Haluan painottaa että näitä kenkiä on käytetty, ahkerasti. Nyt näyttää sille että viides vuosi rakkaille Givenchyn kiiltonahkaballerinoille on liikaa. Pohjat on vaihdettu kolmeen kertaan, kiiltonahkaa on hoidettu asianmukaisilla aineille mutta nyt ovat alkaneet saumat rispaantumaan. Tällä hetkelllä tärkein keväthankinta tulee  olemaan klassiset kiiltonahkaiset ballerinat, mielellään mahdollisimman samannäköiset kuin raasu kenkäparini yllä.

Olen käynyt läpi NAP:n, Luisaviaroman ja muutaman muun nettiputiikin. Tänään katselin myös kaupungilla mutta täydellistä paria ei löytynyt. 
Ei kukaan olisi törmännyt yllä mainittua kuvausta vastaavaan kenkäpariin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti