maanantai 19. maaliskuuta 2012

The perfect candidate

Pitkä päivä on ohi ja nyt olenkin ehtinyt vähän rentoutua vanhempieni luona. Pakko sanoa että  vajaan viiden tunnin yöunet ja intensiivinen koulutuspäivä eivät oikein sovi yhteen.
Nytkään en malta mennä unten maille vaikka aamulla onkin herätys kello viisi -pitää ehtiä jutella äidin kanssa, rapsutella koiria ja lukea kaikki juoru- ja naistenlehdet.Saunaankin olisi kiva päästä rentoutumaan.
Nyt kun Suomessa käyminen on suhteellisen harvaa herkkua tai vaihtoehtoisesti täyteen aikataulutettua niin osaa todella arvostaa näitä ennestään niin itsestään selvänä pitämiä asioita.

Asiasta toiseen, olen tainnut löytää etsimäni perijättäret vanhoille ballerinoilleni. Tory Burchin ballerinat NAP:sta ovat kiiltonahkaiset, kauniit ja kaiken lisäksi varsin kohtuuhintaiset.
Ainoa asia mikä epäilyttää on aiempi huono kokemus Toryn kengistä. Minulla on ruskeat, malliltaan hieman erilaiset kengät ja ne ovat muutaman tunnin jälkeen hyvin kivuliaat jalassa.
Koko saattaa tosin olla puoli numeroa pielessä. Käytin kengät syksyllä suutarissa venytyksessä ja aion kokeilla josko meillä voisi siltikin olla yhteinen tulevaisuus.
Jos nämä kengät haluaa kesäksi, niin päätös täytyy tehdä pian. Monet koot näyttävät jo loppuneen.

Photos: Net-A-Porter


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti