maanantai 2. huhtikuuta 2012

Confessions

Anteeksi viikonlopun ylittäneestä blogihiljaisuudesta. Meille on tulossa pääsiäiseksi vieraita Suomesta ja nyt kaikki hoitamattomat oli sitten ihan pakko laittaa kuntoon. Ohjelmassa oli kaikkea jännittävää kuten Ikeassa vierailu ja niiten rasittavien laudanpätkien kasaaminen.

Asiasta toiseen, ystävällinen  finn for life-blogin kirjoittaja antoi minulle blogitunnustuksen.


 Vastaanottamisen kunniaan kuuluu myös velvollisuus kertoa seitsemän satunnaista asiaa itsestään. Yritetään vastata jotenkin blogin aihepiiriin liittyen:

1. Muutin Kööpenhaminaan tanskalaisen mieheni takia. Ja koska minulla ei ollut työpaikkaa valmiiksi, niin muutin suoraan hänen luokse. Muuttoani edelsi yhdeksän kuukauden satunnainen mutta kiihkeä tapailu. What can say, sydämenasioilla ei ole järjen kanssa tekemistä.

2. Olen toipuva salashoppailija. Minulla oli tapana piilottaa kotiin mennessä kaikki ostokset lähiruokakaupan ostoskassiin. Mikä IHANA fiilis ostaa jotain uutta ja mikä häpeäntunne jälkeenpäin. Nykyään uskallan ostaa ja tuoda ostoskassin kotiin.

3. Olen eläinrakas ja minun sydämeni sulattaa ennemmin koiranpennut kuin vauvat. Näinhän ei varmaan naisihmisenä saisi sanoa mutta minun on blogi :)

4. Aloitan laihdutuskuurin joka maanantai ja se loppuu aina viimeistään tiistaina.

5. Olen todella laiska kuntoilija ja haluan käyttää mahdollisimman vähän aikaa kuntosalilla. Käyn 2-3 kertaa viikossa spinningtunnilla, minua ei saa notkumaan salilla tuntitolkulla.

6. Tupakoin. Tiedän että kannattaisi lopettaa mutta toisaalta en kyllä halua ja en koe täällä asuessani sosiaalista painetta tumppaamiseen.

7. Haluaisin muuttaa omaan taloon missä olisi tilaa isolle vaatehuoneelle ja iso piha. Kerrostaloasuminen on pakon sanelemaa.

Koska minulla ei ole kuin yksi, edellä mainittu blogituttava en voi lähettää tunnustusta eteenpäin.

Aurinkoista pääsiäisviikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Missäpäin kaupunkia asut(te) .. Ellei ole salaisuus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, ei ole salaisuus mutta tätä enempää en halua kertoa :-) Asumme Valbyssa. Olen suunnitellut postausta omasta "pikkukaupungista", tulossa jossain vaiheessa!

      Poista