tiistai 3. huhtikuuta 2012

Lovely pugs

Niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin, olen koiraihminen. Kun high fashion ja koirat yhdistetään, tulos on varmasti hauska.

Minun lempparinettikaupassa, Luisaviaromassa on markkinoitu viime aikoina hyväntekeväisyysprojektia johon he myös osallistuvat. Projektin nimi on "Pugs for happy kids" ja tuotto menee Unicefille ja lopulta Bangladeshin vähäosaisille lapsille.Huippusuunnittelijat ympäri maailmaa ovat suunnitelleen muotiluomukset pehmolelumopseille ja näitä mopseja huutokaupataan Ebayssa aina toukokuun alkuun saakka viikottain kolmen koiran koplissa.
Blogit liittyvät tähän projektiin siinä mielessä että jokaisen designer-mopsin on adoptoinut jokin kuuluisa muotibloggari ja he promotoivat omalta osaltaan tätä loistavaa kampanjaa.

On hienoa nähdä että pinnallisessa muotimaailmassa yritetään tehdä jotain myös heille, jotka elävät ihan erilaista elämää paikassa jossa katto pään päällä ja koulu ei ole itsestäänselvyyksiä.

Hinnat ovat olleet aika huimia jo ensimmäisellä viikolla ja vain yksi pehmo-mopsi taisi mennä alle tuhannella eurolla. Minä keskityn ihailemaan näitä kaukaa ja toivon että tulevat hauvat saadaan kaupaksi isolla rahalla.

Tämä viikon huutokierroksella on seuraavat ihanuudet:


Bluemarine

Fausto Puglisi

 
 Giuseppe Zanotti


Oma suosikkini on alla oleva Giambattista Vallin tyylikäs mopsi iltapuvussa kuorrutettuna helmikaulakorulla. Kuinka suloinen!

Giambattista Valli

Don't you just love this charity project www.luisaviaroma.com is running at the moment? This pugs are not dressed up for no reason but to raise money for Unicef to help poor children in Banglades! You can place your bids here .

All pictures are borrowed from www.luisaviaroma.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti